Samarbetspartners

NAIA - Logotyp small-medium_pos_CMYK.jpg

THE NAIA INITIATIVE

Namnet Naia kommer från en hopslagning av två ord med inspiration från den grekiska mytologin, nämligen Gaia, det antika ordet för Moder Jord, och Najad — vattennymfer som enligt legenden skyddade vattendrag och källor. De kunde ge vatten läkande och magiska egenskaper, till exempel ett längre liv. Man skulle kunna säga att de gav vattnet funktionella egenskaper.

Definitionen av ordet initiativ är att ha förmågan att bedöma vad som behöver göras och att vidta nödvändiga åtgärder för att få det gjort. Vårt mål är att få fler människor att upptäcka och uppskatta drycker som gör mer än att bara släcka törsten.

Vi är övertygade om att vägen dit handlar om transparens, tydlighet och innovation samt frigöra sig från förlegade värderingar och stereotypa uttryck.

The Naia Initiative grundades i Stockholm 2018 och vår tillverkning sker i Sverige.

rebilpng.png

Rolf Ericson Bil är auktoriserad återförsäljare av Volvo personbilar, Renault personbilar/lätta transportbilar och Dacia personbilar. Rolf Ericson Bil grundades 1952 och har idag anläggningar för försäljning och servicemarknad i Borlänge och Falun. Företaget har 120 anställda och omsätter ca 670 miljoner.

Vi satsar på framtiden erbjuder allt som rör bilar under samma tak så att våra kunder får tid över till annat. Välkommen till oss!

printeliten_logo_242px.png

Printeliten är ett serviceföretag inom trycksaker, storformat, utställning, ritningshantering och digitala skärmar. Vår affärsidé är att serva våra kunder med högsta kvalitet, bästa pris och personliga service, och naturligtvis i rätt tid. Våra kunder finns inom bygg- och fastighetsbranschen, reklam- och marknadsavdelningar, små- medelstora företag, kommuner och landsting. Miljöhänsyn är ett naturligt val. Genom en öppen dialog med kunder, partners, leverantörer och medarbetare, kan vi upprätthålla en långsiktig miljö- och kvalitetsprofil. Vår ambition är att ständigt vara under förändring för att möta ert behov samt att vi bygger våra relationer på mycket lång sikt.

Diös fastigheter

Diös är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Vi finns i 10 prioriterade städer från Borlänge i söder till Luleå i norr. Våra fastigheter är koncentrerade till centrum i respektive stad. Vår strategi är smart stadsutveckling. Genom att utveckla våra fastigheter med fler attraktiva mötesplatser, bostäder, butiker och kontor möjliggör vi tillväxt för våra hyresgäster.

Falun_col_SMALL.jpg
cs.jpg

Falu kommun är mer än faluröda träkvarter, gruvan, världsarvet, vacker natur, Lugnet, hoppbackar och många evenemang. Det är också en plats där kreativa och engagerade människor trivs. Befolkningskurvan pekar uppåt och nu är vi nära 60 000 invånare. Genom historien har öppenheten mot resten av världen varit en förutsättning för Faluns utveckling. Så är det än idag och en del i vår vision är att vara en plats där precis alla känner sig välkomna – en plats där alla känner sig hemma. Välkommen du också.

Falu centrumförening, Centrala Stadsrum, samarbetar med Falu kommun och näringslivet för att utveckla och stärka stadskärnan i Falun. Vi är med och driver den strategiska utvecklingen av Faluns centrum baserad på befintliga och potentiella näringsidkares vilja. Deltar i kommunens planarbete i frågor som direkt eller indirekt berör stadskärnan, vi samordnar medlemmarnas yttranden i dessa frågor. Marknadsför stadskärnans kvaliteter mot boende, verksamma och besökande. Utvecklar information i nya och befintliga medier. För en dialog mellan kommun och föreningens medlemmar, via mötesgrupper, nätverk och råd.

Friskist och Svettis, Falun
Nordic Gym Centre.jpg

Nordic Gym skapar och utvecklar träningsutrustning med biomekanisk och ergonomisk perfektion i Sverige.

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen. Friskis&Svettis ser träning som en naturlig del av livet. Alla människor behöver rörelse för att må bra. Därför är vår träning en frizon från prestationskrav och skeva ideal. Hos oss får du vara precis den du är.

Lastbilen_logo PNG.png

Lastbilen.se hyrde ut sitt första fordon 2004 i Falun och har numera växt till att bli en franchisekedja som hyr ut transportfordon över hela Sverige. Marknaden är både privat- som såväl företagskunder, affärsidén är att kunna erbjuda och tillhandahålla ändamålsenliga transport- och lastfordon för alla behov.

AB Karl Hedin är en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner och det är vi stolta över. Vi vill stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och brett utbud, samtidigt som vi värnar om både människorna och naturen på de orter där vi verkar. Och vi blir lika stolta varje gång våra kunder bekräftar det.

IMG_0570.jpg

F5RCE är ett företag från Canada som är experter vad gäller grepp och hinder till ett OCR-lopp. Under senaste åren har dem varit med och byggt upp hinder till bland annat OCR-VM!

Lugnets Fysiocenter bildades 1990 av Åke Embretzén och Mats Gezelius som båda jobbar kvar i våra lokaler. Sedan mars 2019 drivs anläggningen av nya ägare. Vi är en anläggning för alla och tar hand om dig oavsett om det handlar om en skada, en livsstilsförändring eller om du bara vill träna i en skön gemenskap.

med samma utbud och familjära känsla. Välkommen till det lilla gymmet med det stora hjärtat!

Vill ditt företag synas här och bli en del av InsaneOCR?

Alexander@insaneocr.se

073 55 22 189

E-mail: info@insaneocr.se @copyright 2019 InsaneOCR